Cele trei calitati ale zodiilor


Cele trei calitati ale zodiilor
Semnele (zodiile) astrologice se caracterizeaza printr-una dintre cele trei calitati: cardinalitate, fixitate sau mutabilitate.

Astfel, sunt:
- Patru zodii Cardinale
- Patru zodii Fixe
- Patru zodii Mutabile
Intrucat ele se definesc si printr-unul din cele patru elemente (pamant, aer, foc si apa), semnele sunt descrise, fiecare, de cate o formula unica si irepetabila calitate-element.

In fiecare sfert al cercului zodiacal se regaseste o ordine identica: semn cardinal, semn fix, semn mutabil. Intelegem mai usor personalitatea oamenilor daca o privim dupa calitatea semnului caruia ii apartine fiecare. Totodata, relatiile dintre doua persoane nascute in semne cu calitati diferite sunt mai incitante si mult mai diverse decat atunci•cand calitatile sunt identice.
Zodiac aztec

Zodiac aztec

Miezul astrologiei Mesoamericane, a Olmecilor, Toltecilor, Mayasilor, Zapotecilor si Aztecilor, este reprezentat de cele 20 de semne zodiacale. Afla care este semnul tau in acest zodiac fascinant.
Horoscopul copilului tau

Horoscopul copilului tau

De ce unii copii sunt agitati, iar altii linistiti, sau de ce unii invata si altii nu? Explicatia comportamentului, alaturi de sfaturi despre cum ar trebui sa fie relatia cu copilul tau, sta in influentele astrale pe care le vei citi aici.
Horoscopul carierei

Horoscopul carierei

Multi dintre noi ne-am intrebat: Oare ce cariera sa aleg? Afla de aici unele indicii despre preocuparile care iti pot aduce cele mai mari satisfactii, in functie de zodia ta.
Planetele in astrologie

Planetele in astrologie

Fiecare planeta are o anumita vibratie si ii sunt asociate tendinte si caracteristici umane. Afla si tu care sunt acestea...
Zodiac floral

Zodiac floral

Este un horoscop extrem de interesant, in primul rand datorita faptului ca se obtin din consultarea sa informatii foarte precise si esentiale, in schimbul doar a unei simple cifre (sau numar) reprezentand ziua de nastere.
Numerologie - Numarul destinului

Numerologie - Numarul destinului

Numerologia este studiul numerelor care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata. Afla de aici care este drumul tau in viata dat de Numarul destinului.
Talisman norocos - cristalele benefice pentru fiecare zodie

Talisman norocos - cristalele benefice pentru fiecare zodie

Fiecare zodie are o piatra semi-pretioasa care o reprezinta si care, in credinta oamenilor, influenteaza intr-o mai mare masura viata fiecaruia. Afla aici care este talismanul tau norocos, precum si alte cristale benefice pentru tine.

porno